Duguláselhárítás – mennyibe kerül?

Mennyi a duguláselhárítás ára? Van az olcsó duguláselhárító szerelő, és van a nagyon drága. Mi mások vagyunk, mások az áraink és a kedvezményeink is. 

Miért más-más a duguláselhárítás ára?

Mert nincs két egyforma dugulás.

Mind más, és ez a csodálatos benne. Ezért lehet szeretni. Ön is különbözik a többi érdeklődőtől, mert odafigyel, hogy kitől mit kaphat, mielőtt megrendeli a javítást. Jó, hogy alapos és válogatós!

Mi is mások vagyunk, ezért tér el a duguláselhárítás ára nálunk másokhoz képest.

Mert van ugye az olcsó szerelő, aki után muszáj nekünk kimenni, mert se normális felszerelése nincs, se gyakorlata. Sokat szenved, sokáig. Rabolja a megrendelő idejét, majd otthagy csapot-papot dolgavégezetlenül, és miután órákig kísérletezgetett a dugulás megszüntetésével, még pénzt is kér érte…

Aztán van, akinél nagyon drága a duguláselhárítás, mert kitalálta magáról, és veri a mellét, hogy ő az “A”-kategóriás, ezért illik őt megfizetni. Övé a legmodernebb cucc. Még spéci számítógépes programja is van. Lehet, hogy a WC-pumpája is digitális. Büszke, mert ragyog a csili-vili, vadonatúj a kocsija, meg felvág az egyenruhás, fiatal munkatársára, aki eddig még nem piszkította be a kezét. Viszont semmi duguláselhárítói tapasztalata nincs, se az alkalmazottjának, se neki, és nem is érdekli őt a valódi megoldás. Ő a drága, az önmagát az összes többihez képest “A”-kategóriásnak nevező, aki dupla áron se nyújt eleget.

És milyen a duguláselhárítás ára nálunk?

dugulaselharitas-03Az olcsó vagy az “A”-kategóriás után a megrendelőnek élmény nekünk fizetnie, hiszen igaz, hogy a felszereléseink a használattól kissé kopottak, meg több évesek, de attól kiválóan működnek! Évtizedek óta profi módon használjuk mindet. Figyelünk a pontos és gyors duguláselhárításra.

Mi nem arra koncentrálunk, hogy a kezünk bemaszatolódik-e, meg hogy ropogós, színes számlát nyomtassunk, amelyen az óra és a perc is szerepel, hanem arra, hogy a munka környezete tiszta maradjon és Ön normális áron mielőbb kapja meg a hibátlan működést…

…és ragaszkodjon hozzánk, minket hívjon máskor is, bennünket ajánljon, mert mi nem egyetlen megrendelésből akarunk megélni vagy meggazdagodni!

A duguláselhárítás ára nálunk olyan, hogy Ön is elégedett legyen, és mi is.

Vállalunk Budapest kerületeiben mindenféle dugulás elhárítást, lefolyó tisztítást, csatorna tisztítást, csatorna kamerázást, szivattyúzást. Minden kerületben vannak szakembereink, akik gyorsan a helyszínre érnek.

Szakszerűen és gyorsan megszüntetjük a makacs dugulásokat, rejtett költségek nélkül, megfizethető áron, garanciával, akciókkal, visszatérő ügyfélnek külön kedvezményekkel.

Jól felszerelt duguláselhárítás szervizautóink várják az Ön hívását.

Munkatársaink jól képzett duguláselhárító szakemberek, akik el vannak látva professzionális gépekkel (Rothenberger, Ridgid) és beépíthető tartalék-alkatrészekkel.

Duguláselhárítás garanciaHa telefonál, a legközelebbi szerelő visszahívja Önt, tájékozódik a hiba jellegéről, előre közli, mennyi lesz a duguláselhárítás ára, amit a munkalapon is rögzít, és lehetőség szerint indul.

Áraink korrekt, reális, átlagos gyorsszolgálati árak. Néhány óra alatt elhárítjuk a dugulást, megjavítjuk az elromlott dolgokat. Nálunk méltányos és megfizethető összeg lesz a duguláselhárítás ára. A munkaterületet tisztába tesszük, mielőtt elhagyjuk. Elvégzett munkánkra garanciát vállalunk. 

Lehet, hogy Önnek további kételyei, kérdései vannak. A gyakran felmerülő kérdésekreitt talál válaszokat