Jogi nyilatkozat

Ezt a honlapot a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamaránál nyilvántartásba vett TISZTA VÍZ Környezetvédelmi és Szolgáltató Kft. (székhely: 1184 Budapest, Kubinyi Imre utca 9.) működteti és tartja fenn. (Lásd: Impresszum)

A honlapon megjelenő minden információ tájékoztató jellegű, és nem minősül szakmai tanácsadásnak. A honlapon szereplő információ nem használható speciális szakmai tanács vagy vélemény helyettesítéseként és az információ közzététele nem jelenti az ügyfélviszony keletkezését a látogató és a kft. között.

Annak ellenére, hogy a kft. minden ésszerű erőfeszítést megtesz a honlapon szereplő adatok pontossága érdekében, telefonos szakmai tanács kérése nélkül a látogató csak a saját felelősségére járhat el a honlapon szereplő információk alapján. A kft kifejezetten kizár minden, a honlap használatából eredő felelősséget.

Bármilyen e-mail fogadása a kft. által nem keletkezteti szakmai szolgáltatásra vonatkozó megbízás elfogadását. Csak  telefonos, és az azt rögzítő, mindkét fél által aláírt írásbeliség által keletkezik a megállapodás. A telefonos/írásbeli megbízás, illetve a megállapodás hiányában a kft. nem kezel bizalmas információként semmilyen e-mailben érkezett információt.

A honlapon található linkek közül néhány harmadik felek által működtetett és fenntartott honlapokhoz vezethet. Ezeket a linkeket a honlap pusztán a látogató kényelméért tartalmazza. Az ilyen link jelenléte nem jelenti az adott honlap működtetőjének, készítőjének vagy a tartalmának az elfogadását. A kft. kizár minden felelősséget az ilyen honlapok elérhetőségével, tartalmával, vagy a látogató általi használatával kapcsolatban.

A honlapon szereplő szöveg, céglogo, szolgáltatás-ismertető videó a kft., illetve tagjai tulajdonában van, és a szellemi alkotásokra vonatkozó jogi védelemben részesül. Minden jog fenntartva. Néhány képet, grafikát, felvételt nyílt felhasználású internetes elérhetőségekből válogattunk össze.