Duguláselhárítás – Fürdőkád dugulás

Fürdőkád dugulás: mit tehetünk házilag, ha eldugult a fürdőkád lefolyója?

  1. Amikor befejezzük a fürdést és tele a fürdőkád jó meleg vízzel, akkor fogjuk be a túlfolyót! Ha tekerős és egybeépített a lefolyó dugószerkezetével, akkor azt körbetekerjük egy nedves zsebkendővel, és hirtelen kihúzzuk a dugót. A víz súlyától elmozdulhat a dugó és megszűnhet a fürdőkád dugulása.
  2. Ha mégsem, akkor a tenyerünkkel ritmusosan kezdjük pumpálni a lefolyót. Amikor sötétedik a víz színe, akkor a nagyméretű pumpát is bevethetjük.
  3. Ha sötétebb a víz, akkor a test-, vagy hajápolótól zsírosodhatott el a vezeték. Ilyenkor a leghigiénikusabb abbahagyni, és a gyorsszolgálatos duguláselhárítót kihívni.
  4. Ha a sok hajszál lenne a ludas, akkor a legjobb a horgolótűvel kiemelni a hajcsomókat a leeresztő szifonból.

Ingyenes tanácsadást nyújtunk a következő számon: 30/5 200 600

Ha mégis megmarad a fürdőkád dugulás, kérjen segítséget, hívjon szakembert!

  • Ingyenes tanácsot adunk telefonon, ha fürdőkád dugulás esetén sajátsoskezűleg akarja elhárítani a problémát.
  • Ha komolynak látszik a baj, azonnal indulunk, és elhárítjuk. Kedvező áron, garanciával, különleges kedvezményekkel…

Telefon: 30/5 200 600

Hívása után szakemberünk azonnal indul, hogy elhárítsa a fürdőkád dugulás okozta problémát.

Duguláselhárítás gyorsszolgálatot biztosítunk Budapesten és környékén.

Vállalunk Budapest kerületeiben mindenféle dugulás elhárítást, lefolyó tisztítást, csatorna tisztítást, csatorna kamerázást, szivattyúzást. Minden kerületben vannak szakembereink, akik gyorsan a helyszínre érnek.

Gyorsan megszüntetjük a makacs dugulásokat, rejtett költségek nélkül, megfizethető áron, garanciával, akciókkal, visszatérő ügyfélnek külön kedvezményekkel.

Napi 24 órában 7 jól felszerelt duguláselhárítás szervizautónk várja az Ön hívását.

Munkatársaink jól képzett duguláselhárító szakemberek, akik el vannak látva professzionális gépekkel (Rothenberger, Ridgid) és beépíthető tartalék-alkatrészekkel.

Duguláselhárítás garanciaHa telefonál, a legközelebbi szerelő öt percen belül visszahívja Önt, tájékozódik a hiba jellegéről, előre közli a várható árat, amit a munkalapon is rögzít, és lehetőség szerint azonnal indul.


Áraink korrekt, reális, átlagos gyorsszolgálati árak.
Egy-két óra alatt elhárítjuk adugulást, megjavítjuk az elromlott dolgokat. Méltányos és megfizethető összeget számítunk fel. A munkaterületet tisztába tesszük, mielőtt elhagyjuk. Elvégzett munkánkra garanciát vállalunk. 

Lehet, hogy Önnek további kételyei, kérdései vannak. A gyakran felmerülő kérdésekreitt talál válaszokat