Így csináljuk mi

Ön választ, hogy a legjobb vagy a legközelebbi mestert küldjük-e ki. Telefonon addig is tanácsot adunk, hogy mivel enyhíthető a kár, amíg odaér a szerelőnk.

mobile-phone-iconHÍVJON BIZALOMMAL! 
Telefon: 30/5 200 600sargavillogo

Sárga villogót, figyelmeztető jelzést használunk, ezért csúcsforgalomban is hamar a helyszínre érkezünk.

Telefonon kikérdezünk minden telefonálót, azért, hogy a konkrét dugulás elhárításához legjobban felszerelt autót és szakembert küldhessük.

Duguláskor nem mindegy a “mikor”, és nem mindegy a “hogyan” sem.

Ha a leggyorsabb megoldást rendeli meg, akkor lehet, hogy a legközelebbi szakember elképzelhető, hogy valamivel lassúbb lesz a legjobbnál, aki éppen most még egy dugulást hárít el.

Miután nem lehet tudni, hogy egy-egy dugulás elhárítása egy-két perces vagy több órás, ilyenkor nem lehet percre pontosan kiszámítani, mikorra ér Önhöz a szerelő.

Duguláselhárítás gyorsszolgálatot biztosítunk Budapesten és környékén.

Vállalunk Budapest kerületeiben mindenféle duguláselhárítást, lefolyótisztítást, csatornatisztítást, csatornakamerázást, szivattyúzást. Minden kerületben vannak szakembereink.

Gyorsan megszüntetjük a makacs dugulásokat, rejtett költségek nélkül, megfizethető áron, garanciával, akciókkal, visszatérő ügyfélnek külön kedvezményekkel.

Jól felszerelt duguláselhárítás szervizautóink várják az Ön hívását.

Munkatársaink jól képzett duguláselhárító szakemberek, akik el vannak látva professzionális gépekkel (Rothenberger, Ridgid) és beépíthető tartalék-alkatrészekkel.

Duguláselhárítás garanciaHa telefonál, a legközelebbi szerelő visszahívja Önt, tájékozódik a hiba jellegéről, előre közli a várható árat, amit a munkalapon is rögzít, és lehetőség szerint  indul.

Áraink korrekt, reális, átlagos gyorsszolgálati árak. Néhány óra alatt elhárítjuk a dugulást, megjavítjuk az elromlott dolgokat. Méltányos és megfizethető összeget számítunk fel. A munkaterületet tisztába tesszük, mielőtt elhagyjuk. Elvégzett munkánkra garanciát vállalunk. 

Lehet, hogy Önnek további kételyei, kérdései vannak. A gyakran felmerülő kérdésekreitt talál válaszokat