Duguláselhárítás Budapest 8. kerületben garanciával

Dugulás van az Ön 8. kerületi lakásában, munkahelyén, vagy a társasházban, üzemben, üzletben, intézményben, telephelyen, udvaron? Mit lehet tenni? Van-e duguláselhárító gyorsszolgálat a 8. kerületben?

Hívja ügyeletünket! Van duguláselhárító szakemberünk az Ön közelében!

Duguláslehárító gyorsszolgálat Budapest 8. kerületben:  Józsefváros, Istvánmező, Palotanegyed, Népszínház negyed, Magdolna negyed, Kerepesdűlő, Százados negyed, Losonci negyed, Ganz negyed, Tisztviselőtelep területén – a 8. kerület egész területe

Duguláselhárítás Budapest VIII. kerület

Duguláselhárítás Budapest 8. kerületben

Tiszta Víz Gyorsszolgálat
Budapest 8. kerületben

Tiszta Víz Kft. logó

 

mobiltelefon-ikon-150x150Duguláselhárítás
ügyeletünk:
+36 30/5 200 600

 

Duguláselhárítás Budapest 8. kerületben, hívásra! Hívhat minket, ha eldugult a WC, mosdó, zuhanyzó, kádlefolyó, padlóösszefolyó, konyhai mosogató, esőcsatorna, akna, eresz, medence, szökőkút vagy a vízelvezető kanális, vagy elöntötte a pincét a víz!

Lakossági, céges és közületi hívásra rendelkezésre állunk. Hívása után a legközelebbi szervizkocsink gyorsan indul, hogy megoldja a problémát. Hozzáértő szakembereinkkel gyorsan megoldjuk mindenféle dugulás elhárítását, megfizethető áron, garanciával. 


Duguláselhárítás ügyelet:
30/52 00 600

Gyorsszolgálatunk a következőket vállalja: 

duguláselhárítás, csatornatisztítás, csatornakamerázás, csatornamosás, szivattyúzás
Budapest 8. kerületben

 


Többet akar tudni? Kicsit bővebben…

Dugulás bármelyik épületben bekövetkezhet. Meglehetősen bonyolult szerkezet a víz- és csatornarendszer egy épületben, lakásban, vagy akárcsak a fürdőszobában…

fürdőszoba-wc-dugulás-elhárítása

Nem is beszélve a talajba fektetett vízelvezető csatornákról. Azok is eldugulhatnak.

fagyöker-a-csatornában-dugulás-elhárítása

Ha dugulás van, az kárt okoz

Ilyenkor van szükség a duguláselhárítás gyorsszolgálatra. A makacs dugulásokat ugyanis házilagos módszerekkel legtöbbszőr nem lehet megszüntetni. A duguláselhárítás halogatása még nagyobb károkat eredményez. De ne essen kétségbe! Mindig számíthat ránk.

A legmodernebb gépekkel végzünk szakszerű és gyors duguláselhárítást
Budapest 8. kerületben is.

Wc-duguláselhárítás

A főváros minden kerületében – így Budapest 8. kerületében is – van duguláselhárító szakemberünk és gépkocsink. Hívhatja ügyeletünket, bármikor történt a dugulás!

Ügyeletünk
Budapest 8. kerület: 06-30/520 0600


Több jól felszerelt duguláselhárító szervizautónk
várja az Ön hívását.

Gyorsan megszüntetjük a makacs dugulásokat, rejtett költségek nélkül, megfizethető áron, garanciával, akciókkal – visszatérő ügyfeleknek külön kedvezményekkel Budapest 8. kerületben is.

Munkatársaink jól képzett duguláselhárító szakemberek, akik el vannak látva professzionális gépekkel (Rothenberger, Ridgid) és beépíthető tartalék-alkatrészekkel.

Rothenberger-duguláselhárítás

Duguláselhárítás Budapest 8. kerület:
30/520 06 00

Ha telefonál, a legközelebbi szerelő visszahívja Önt, tájékozódik a hiba jellegéről, duguláselhárítás garanciaelőre közli a várható árat, amit a munkalapon is rögzít, és indul.

Áraink korrekt, reális, átlagos gyorsszolgálati árak. Rövid idő alatt szakszerűen elhárítjuk a dugulást, megjavítjuk az elromlott dolgokat. A munkaterületet tisztába tesszük, mielőtt elhagyjuk. Méltányos és megfizethető összeget számítunk fel. Elvégzett munkánkra garanciát vállalunk. 

Lehet, hogy Önnek további kételyei, kérdései vannak?

A gyakran felmerülő kérdésekre itt talál válaszokat


HÍVJON MÁST, HA ÖNNEK MINDEGY, 
  • hogy milyen gyorsan ér ki a duguláselhárító – pár perc vagy pár óra múlva
  • hogy meddig tart a duguláselhárítás, a szivattyúzás – percekig vagy napokig
  • hogy mekkora rumlit, piszkot hagy maga után a duguláselhárító
  • hogy mennyibe kerül – az óradíjasok sokkal drágábbak és ellenőrizhetetlenek

MINKET HÍVJON, HA FONTOS ÖNNEK, 

  • hogy minél előbb túl legyen az egész problémán, és mielőbb elfelejtse a felfordulást
  • hogy hozzáértő duguláselhárító szakembert, biztonságot, garanciát kapjon, és olyan számlát, szakvéleményt, amit a biztosító is elfogad
  • hogy pillanatok alatt ismét tiszta, rendes legyen a környezete, amilyen a dugulás és annak elhárítása előtt volt
  • hogy csak annyit fizessen, amennyit valóban dolgozott a duguláselhárító

Mi vagyunk Budapest 8. kerületben
az Ön duguláselhárító és hibajavító csapata:

Tiszta Viz Kft-logo

Budapest 8. kerület
Telefon: 30/520 06 00


Nem érdemes halogatni vagy saját kezűleg próbálkozni

Ha eldugult a lefolyó, kár halogatni a megoldást, mert napok-hetek múlva a probléma egyre nagyobb lesz, így a duguláselhárítás költsége is nagyobb lehet! Ne kísérletezzen feleslegesen lefolyórendszere tisztításával! A barkácsboltokban beszerezhető olcsó eszközök felesleges pénzkidobást jelentenek, mivel csak a legritkább esetben segítenek Önnek megfelelően. Hívjon inkább minket, és mi felkészült szakemberekkel megoldjuk a problémát, elhárítjuk a hibát! 

Kellemes élmény lehet Önnek mindig a velünk való telefonos és személyes találkozás. Nagyon figyelünk Önre, a körülményeire, tiszteletben tartjuk az igényeit. Igyekszünk az elvárásait felülmúlni. Nálunk az Ön lehető legjobb kiszolgálása, elégedettsége a legfontosabb, akkor is, ha tudjuk, hogy ugyanott ugyanattól többé már nem lesz dugulása. Diszkrétek vagyunk, tőlünk csak Ön tudja meg, hogy mi okozta a dugulását.

Mi is hálásak vagyunk az Ön ajánlásaiért. Ezért tartós az ismeretségünk. Büszkék vagyunk minden ügyfél-kapcsolatunkra.