Duguláselhárítás – Mosdókagyló dugulás

 Mit tehetünk házilag, ha eldugult a mosdókagyló lefolyója?

  1. mosdo-lefolyo-dugulasjpgA mosdókagylót megemeljük, közben a mosdólábat magunk felé húzzuk. A mosdóláb eltávolítása után vödröt teszünk a mosdó szifonja alá. Miután széttekertük, eltávolítunk belőle minden nem oda valót, majd kitisztítjuk és kimossuk a szifont.
  2. A menetben lévő szennyeződést  enyhe mozdulatokkal körömkefével távolítjuk el. Óvatosan, nem dörzsölve, nehogy megsérüljön a menet! Folyékony szappannal beszappanozzuk a szifon két végét, hogy könnyen visszacsúsztatható legyen.
  3. Behelyezzük a frissen vásárolt gumitömítéseket. Erőlködés nélkül tekerjük vissza a helyére a szifont. Ezt a műveletet még a profik is addig ismétlik, amíg könnyedén lesz tökéletes a zárás.
  4. Miután szárazra töröljük a szifon külsejét, a bedugózott mosdókagylót teleengedjük friss vízzel.
  5. Ezt követően hirtelen húzzuk ki a dugót!
  6. Ha lassan folyik el, vagy nem folyik el, akkor bedugózzuk az összes vizes berendezést és a túlfolyóikat is nedves ronggyal, és ekkor kezdhetünk a pumpáláshoz.
  7. Visszatehetjük a mosdókagyló lábát úgy, hogy két kezünkkel felemeljük kissé a mosdó szélét, miközben a térdünkkel enyhén visszanyomkodjuk a mosdó lábát.

Ha mégis megmarad a dugulás, kérjen segítséget, hívjon szakembert!

Ingyenes tanácsadást nyújtunk a következő számon: 30/5 200 600

  • Ingyenes tanácsot adunk telefonon, ha sajátsoskezűleg akarja elhárítani a dugulást.
  • Ha komolynak látszik a baj, indulunk, és elhárítjuk. Kedvező áron, garanciával, különleges kedvezményekkel…

Telefon: 30/5 200 600

Hívása után szakemberünk hamarosan indul.

Duguláselhárítás gyorsszolgálatot biztosítunk Budapesten és környékén.

Vállalunk Budapest kerületeiben mindenféle dugulás elhárítást, lefolyó tisztítást, csatorna tisztítást, csatorna kamerázást, szivattyúzást. Minden kerületben vannak szakembereink, akik gyorsan a helyszínre érnek.

Gyorsan megszüntetjük a makacs dugulásokat, rejtett költségek nélkül, megfizethető áron, garanciával, akciókkal, visszatérő ügyfélnek külön kedvezményekkel.

Napi 24 órában 7 jól felszerelt duguláselhárítás szervizautónk várja az Ön hívását.

Munkatársaink jól képzett duguláselhárító szakemberek, akik el vannak látva professzionális gépekkel (Rothenberger, Ridgid) és beépíthető tartalék-alkatrészekkel.

Duguláselhárítás garanciaHa telefonál, a legközelebbi szerelő öt percen belül visszahívja Önt, tájékozódik a hiba jellegéről, előre közli a várható árat, amit a munkalapon is rögzít, és lehetőség szerint indul.


Áraink korrekt, reális, átlagos gyorsszolgálati árak.
Egy-két óra alatt elhárítjuk adugulást, megjavítjuk az elromlott dolgokat. Méltányos és megfizethető összeget számítunk fel. A munkaterületet tisztába tesszük, mielőtt elhagyjuk. Elvégzett munkánkra garanciát vállalunk. 

Lehet, hogy Önnek további kételyei, kérdései vannak. A gyakran felmerülő kérdésekreitt talál válaszokat