Duguláselhárítás Budapest 10. kerületben garanciával

Dugulás történt az Ön 10. kerületi lakásában, munkahelyén, vagy a társasházban, üzemben, üzletben, intézményben, telephelyen, udvaron? Mit lehet tenni? Vajon van-e duguláselhárító gyorsszolgálat a 10. kerületben?

Hívja ügyeletünket! Van duguláselhárító szakemberünk az Ön közelében!

Duguláslehárító gyorsszolgálat a 10. kerületben: Felsőrákos, Gyárdűlő, Keresztúridűlő, Kőbánya-Kertváros, Kúttó, Laposdűlő, Ligettelek, Népliget, Óhegy, Téglagyárdűlő és Újhegy –  a 10. kerület egész területén

Duguláselhárítás Budapest X. kerületében

Tiszta Víz Gyorsszolgálat
Budapest 10. kerület

Tiszta Víz Kft. logó

 

mobiltelefon-ikon-150x150Duguláselhárítás
ügyeletünk:
+36 30/5 200 600

 

Duguláselhárítás Budapest 10. kerület. Hívhat minket, ha eldugult a WC, vagy a mosdó, zuhanyzó, kádlefolyó, padlóösszefolyó, konyhai mosogató, az esőcsatorna, akna, eresz, medence, szökőkút vagy a vízelvezető kanális, vagy elöntötte a pincét a víz!

Lakossági, céges vagy közületi hívásra rendelkezésre állunk. Telefonhívás után a legközelebbi szervizkocsink a lehető leggyorsabban indul, hogy megoldja a problémát. Hozzáértő szakembereinkkel megoldjuk mindenféle dugulás elhárítását, szakszerűen, megfizethető áron, garanciával. 


Duguláselhárítás ügyeletünk:
30/52 00 600

Gyorsszolgálatunk a következőket vállalja: 

duguláselhárítás, csatornatisztítás, csatornakamerázás, csatornamosás, szivattyúzás
a 10. kerületben


Többet akar tudni? Kicsit bővebben…

Valljuk be, dugulás bármelyik épületben bármikor bekövetkezhet. A víz- és csatornarendszer meglehetősen bonyolult szerkezet  egy épületben, lakásban, de akárcsak a fürdőszobában is…

fürdőszoba-wc-dugulás-elhárítása

Nem is beszélve a talajba fektetett vízelvezető csatornákról. Azok is eldugulhatnak.

fagyöker-a-csatornában-dugulás-elhárítása

A dugulás kárt okoz

Ilyenkor van szükség a duguláselhárító gyorsszolgálatra. A makacs dugulásokat ugyanis házilagos módszerekkel nem lehet megszüntetni. A duguláselhárítás halogatása még nagyobb károkat eredményez. De ne essen kétségbe! Mindig számíthat ránk.

A legmodernebb gépekkel végzünk szakszerű és gyors duguláselhárítást
Budapesten a 10. kerületben is.

Wc-duguláselhárítás

Budapest 10. kerületben is van duguláselhárító szakemberünk és gépkocsink. Hívhatja ügyeletünket, bármikor történt a dugulás.

Duguláselhárítás Budapest 10. kerület:
06-30/520 0600


Több jól felszerelt duguláselhárító szervizautónk
várja az Ön hívását.

Gyorsan megszüntetjük a makacs dugulásokat, rejtett költségek nélkül, megfizethető áron, garanciával, akciókkal – visszatérő ügyfeleknek külön kedvezményeket adunk Budapest 10. kerületben is.

Munkatársaink gyakorlott duguláselhárító szakemberek, akik el vannak látva professzionális gépekkel (Rothenberger, Ridgid) és beépíthető tartalék-alkatrészekkel.

Rothenberger-duguláselhárítás

Duguláselhárítás
Budapest 10. kerületben: 30/520 06 00

Ha telefonál, a legközelebbi szerelő öt percen belül visszahívja Önt, tájékozódik a hiba jellegéről, duguláselhárítás garanciaelőre közli a várható árat, amit a munkalapon is rögzít, és  indul.

Áraink korrekt, reális, átlagos gyorsszolgálati árak. Egy-két óra alatt elhárítjuk a dugulást, helyrehozzuk a vízelvezetés útját. Méltányos és megfizethető összeget számítunk fel. A munkaterületet tisztába tesszük, mielőtt elhagyjuk. Az elvégzett munkára garanciát vállalunk. 

Lehet, hogy Önnek további kételyei, kérdései vannak…

Gyakran felmerülő kérdésekre itt talál válaszokat


HÍVJON MÁST, HA ÖNNEK MINDEGY, 
  • hogy milyen gyorsan ér ki a duguláselhárító – pár perc vagy pár óra múlva
  • meddig tart a duguláselhárítás, a szivattyúzás – percekig vagy napokig
  • mekkora rumlit, piszkot hagy maga után a duguláselhárító
  • mennyibe kerül – az óradíjasok sokkal drágábbak és ellenőrizhetetlenek

MINKET HÍVJON, HA FONTOS ÖNNEK, 

  • hogy minél előbb túl legyen az egész problémán, és mielőbb elfelejtse a felfordulást
  • hogy hozzáértő duguláselhárító szakembert, biztonságot, garanciát kapjon, és olyan számlát, szakvéleményt, amit a biztosító is elfogad
  • hogy pillanatok alatt ismét tiszta, rendes legyen a környezete, amilyen a dugulás és annak elhárítása előtt volt
  • hogy csak annyit fizessen, amennyit valóban dolgozott a duguláselhárító

Mi vagyunk Budapest 10. kerületben
az Ön duguláselhárító és hibajavító csapata:

Tiszta Viz Kft-logo

Budapest 10. kerület
Telefon: 30/520 06 00


Nem érdemes halogatni vagy saját kezűleg próbálkozni

Ha eldugult a lefolyó, nem szabad halogatni a megoldást, mert napok-hetek múlva a probléma egyre nagyobb lesz, így a duguláselhárítás költsége is nagyobb lehet! Ne kísérletezzen feleslegesen lefolyórendszere tisztításával! A barkácsboltokban beszerezhető olcsó eszközök felesleges pénzkidobást jelentenek, mivel csak a legritkább esetben segítenek Önnek megfelelően. Hívjon minket, és mi felkészült szakemberekkel megoldjuk a problémát, elhárítjuk a hibát! 

Kellemes élmény lesz Önnek a velünk való telefonos és személyes találkozás. Nagyon figyelünk Önre, a körülményekre, tiszteletben tartjuk az Ön igényeit. Igyekszünk az elvárásait felülmúlni. Nekünk az Ön lehető legjobb kiszolgálása és az elégedettsége a legfontosabb, akkor is, ha tudjuk, hogy ugyanott ugyanattól többé már nem lesz dugulása. Diszkrétek vagyunk, tőlünk csak Ön tudja meg, hogy mi okozta a dugulást.

Hálásak vagyunk, ha Ön ajánl minket másoknak is. Ezért tartós az ismeretségünk. Büszkék vagyunk minden ügyfél-kapcsolatunkra.