Duguláselhárítás – mosógép dugulás

Mosógép dugulás: mit tehetünk házilag, ha eldugult a mosógép lefolyója és azt falon kívül a mosdó vezetékébe vezették be?

Hogyan lehetséges, hogy ugyanolyan szmötyi rakódik le a csatornában, mint a mosógép szűrőjében?

  1. Úgy, hogy kisebb szöszöket átengedi a mosógép vízszűrője. Ez a kilencven fokos kanyarnál felakadhat, minden kis trutyi lelassulhat, főleg a vezetékben lerakódott zsír nyújt biztos kapaszkodót a mocsoknak.
  2. Ilyenkor teletesszük a kádat meg a mosdót vízzel, és ahogy a fürdőkád és a mosdódugulásnál leírtam, ugyanazokat a mozdulatsorokat végezzük el, figyelve a sorrend betartására.

Ingyenes tanácsadást nyújtunk ezen a telefonszámon:
30/5 200 600

Ha mégis megmarad a mosógép dugulás, kérjen segítséget, hívjon szakembert!

  • Ingyenes tanácsot adunk telefonon, ha sajátsoskezűleg akarja elhárítani a dugulást.
  • Ha komolynak látszik a baj, indulunk, és elhárítjuk. Kedvező áron, garanciával, különleges kedvezményekkel…

Telefonszámunk: 30/5 200 600

Hívása után szakemberünk amint lehet indul, hogy elhárítsa a mosógép lefolyó által okozott problémát.

Duguláselhárítás gyorsszolgálatot biztosítunk Budapesten és környékén.

Vállalunk Budapest kerületeiben mindenféle dugulás elhárítást, lefolyó tisztítást, csatorna tisztítást, csatorna kamerázást, szivattyúzást. Minden kerületben vannak szakembereink, akik gyorsan a helyszínre érnek.

Gyorsan megszüntetjük a makacs dugulásokat, rejtett költségek nélkül, megfizethető áron, garanciával, akciókkal, visszatérő ügyfélnek külön kedvezményekkel.

Napi 24 órában 7 jól felszerelt duguláselhárítás szervizautónk várja az Ön hívását.

Munkatársaink jól képzett duguláselhárító szakemberek, akik el vannak látva professzionális gépekkel (Rothenberger, Ridgid) és beépíthető tartalék-alkatrészekkel.

Duguláselhárítás garanciaHa telefonál, a legközelebbi szerelő öt percen belül visszahívja Önt, tájékozódik a hiba jellegéről, előre közli a várható árat, amit a munkalapon is rögzít, és lehetőség szerint  indul.


Áraink korrekt, reális, átlagos gyorsszolgálati árak.
Egy-két óra alatt elhárítjuk adugulást, megjavítjuk az elromlott dolgokat. Méltányos és megfizethető összeget számítunk fel. A munkaterületet tisztába tesszük, mielőtt elhagyjuk. Elvégzett munkánkra garanciát vállalunk. 

Lehet, hogy Önnek további kételyei, kérdései vannak. A gyakran felmerülő kérdésekreitt talál válaszokat