Duguláselhárítás Budapest XI. kerület

Dugulás van az Ön XI. kerületi lakásában, munkahelyén, vagy a társasházban, üzemben, üzletben, intézményben, telephelyen, udvaron? Mit lehet tenni? Vajon akad-e duguláselhárító gyorsszolgálat a XI. kerületben?

Hívja ügyeletünket! Van duguláselhárító szakemberünk az Ön közelében!

Duguláslehárító gyorsszolgálatunk a XI. kerület – Albertfalva, Dobogó, Gazdagrét, Gellérthegy, Hosszúrét, Kamaraerdő, Kelenföld, Kelenvölgy, Kőérberek, Lágymányos, Madárhegy, Nádorkert, Őrmező, Péterhegy, Sasad, Sashegy, Szentimreváros, Tabán területén – egész területén rendelkezésre áll.

Duguláselhárítás Budapest XI. kerületben

Tiszta Víz Gyorsszolgálat
Budapest XI. kerület

Tiszta Víz Kft. logó

mobiltelefon-ikon-150x150Hívja duguláselhárítás ügyeletünket!
+36 30/5 200 600
Gyorsan indulunk…

 

Duguláselhárítást végzünk Budapest XI. kerületében. Hívhat minket, ha eldugult a WC, mosdó, zuhanyzó, kádlefolyó, padlóösszefolyó, a konyhai mosogató, az esőcsatorna, az akna, eresz, medence, szökőkút vagy a vízelvezető kanális, vagy elöntötte a pincét a víz!

Lakossági, céges és közületi hívásra is éjjel-nappal rendelkezésre állunk. Telefonhívás után gyorsan indul a legközelebbi szervizkocsink. Hozzáértő szakembereinkkel megoldjuk a dugulás elhárítását, megfizethető áron, garanciával. 

dugulaselharitas-0-24-banner
Duguláselhárítás ügyeletünk éjjel-nappal:
30/52 00 600

Gyorsszolgálatunk a következőket vállalja a XI. kerületben: 

duguláselhárítás, csatornatisztítás, csatornakamerázás, csatornamosás, szivattyúzás

 


Többet akar tudni? Kicsit bővebben…

Sajnos, dugulás bármelyik épületben bármikor bekövetkezhet. A víz- és csatornarendszer eléggé bonyolult szerkezet  minden épületben, lakásban, de akár a fürdőszobában is…

fürdőszoba-wc-dugulás-elhárítása

Nem is beszélve a talajba fektetett vízelvezető csatornákról. Azok is eldugulhatnak.

fagyöker-a-csatornában-dugulás-elhárítása

A dugulás rendszerint kárt okoz

Ilyenkor van szükség a duguláselhárító gyorsszolgálatra. A makacs dugulásokat házilagos módszerekkel nem lehet megszüntetni. A dugulás elhárításának halogatása csak növeli a károkat. De ne essen kétségbe! Ránk mindig számíthat.

A legmodernebb gépekkel végzünk szakszerű és gyors duguláselhárítást
Budapesten a 11. kerületben is.

Wc-duguláselhárítás

Budapest 11. kerületében is van duguláselhárító szakemberünk és gépkocsink. Hívhatja ügyeletünket, akár éjjel, akár nappal történt a dugulás!

Éjjel-nappali ügyeletünk
Budapest 11. kerület: 06-30/520 0600


A nap 24 órájában 7 jól felszerelt duguláselhárító szervizautónk
várja az Ön hívását.

Gyorsan megszüntetjük a makacs dugulást, rejtett költségek nélkül, megfizethető áron, garanciával, kedvezményakciókkal. Visszatérő ügyfeleinknek külön kedvezményeket adunk Budapest 11. kerületében is.

Munkatársaink felkészült és gyakorlott duguláselhárító szakemberek, el vannak látva professzionális gépekkel (Rothenberger, Ridgid) és beépíthető tartalék-alkatrészekkel.

Rothenberger-duguláselhárítás

Duguláselhárítás ügyeletünk éjjel-nappal
Budapest 11. kerület: 30/520 06 00

Amikor Ön telefonál, a legközelebbi szerelő öt percen belül visszahívja, tájékozódik a hiba jellegéről, és duguláselhárítás garanciaelőre közli a várható árat, amit munkalapon is rögzít, és lehetőség szerint azonnal indul.

Áraink korrekt, reális, átlagos gyorsszolgálati árak. Egy-két óra alatt elhárítjuk a dugulást, helyrehozzuk a víz útját. Méltányos és megfizethető összeget számítunk fel. A munkaterületet tisztába tesszük, mielőtt elhagyjuk. Az elvégzett munkára – bár nem lennénk kötelesek rá – garanciát vállalunk. 

Lehet, hogy Önnek további kérdései is vannak…

Gyakran felmerülő kérdésekre itt talál válaszokat


HÍVJON MÁST, HA ÖNNEK MINDEGY, HOGY
  • milyen gyorsan ér ki a duguláselhárító – pár perc vagy pár óra múlva
  • meddig tart a duguláselhárítás, a szivattyúzás – percekig vagy napokig
  • mekkora rumlit, piszkot hagy maga után a duguláselhárító
  • mennyibe kerül – az óradíjasok sokkal drágábbak és ellenőrizhetetlenek

MINKET HÍVJON, HA FONTOS ÖNNEK, HOGY

  • minél előbb túl legyen az egész problémán, és mielőbb elfelejtse a felfordulást
  • hozzáértő duguláselhárító szakembert, biztonságot, garanciát kapjon, és olyan számlát, szakvéleményt, amit a biztosító is elfogad
  •  pillanatok alatt ismét tiszta, rendes legyen a környezete, amilyen a dugulás és annak elhárítása előtt volt
  • csak annyit fizessen, amennyit valóban dolgozott a duguláselhárító

Mi vagyunk Budapest 11. kerületében az Ön duguláselhárító és hibajavító csapata:

Tiszta Viz Kft-logo

Budapest 11. kerület
éjjel-nappal: 30/520 06 00


Nem érdemes halogatni, esetleg saját kezűleg próbálkozni

Amennyiben eldugult a lefolyó, nem ajánlatos halogatni a megoldást, mert napok-hetek múlva a probléma egyre nagyobb lesz, így a duguláselhárítás költsége is nagyobb lehet! Ne kísérletezzen feleslegesen lefolyórendszere tisztításával! A barkácsboltokban kapható olcsó eszközök felesleges pénzkidobást jelentenek, mivel csak a legritkább esetben segítenek Önnek megfelelően. Hívjon inkább minket, felkészült szakemberekkel gyorsan megoldjuk a problémát, elhárítjuk a hibát! 

Reméljük, kellemes élmény lesz Önnek a velünk való telefonos és személyes találkozás. Ígérjük, nagyon figyelünk Önre, a körülményeire, és tiszteletben tartjuk az igényeit. Igyekszünk felülmúlni az elvárásait. Nekünk az Ön lehető legjobb kiszolgálása és elégedettsége a legfontosabb, akkor is, ha tudjuk, hogy ugyanott ugyanattól többé már nem lesz dugulása. Diszkrétek vagyunk, nem pletykálunk, tőlünk csak Ön tudja meg, mi okozta a dugulást.

Hálásak vagyunk, ha ajánl minket másoknak is. Ezért tartós az ismeretségünk. Büszkék vagyunk minden ügyfélkapcsolatunkra.