Hogyan csináljuk mi?

Ön választ, hogy a legjobb vagy a legközelebbi mestert küldjük-e ki. Telefonügyeletesünk addig is tanácsot ad, hogy mivel enyhíthető a kár, amíg odaér a szerelőnk.

mobile-phone-iconHÍVJON MÁRIS! AZONNAL INDULUNK.
Központi ügyelet: 30/5 200 600sargavillogo

Közel vagyunk. Sárga villogót, figyelmeztető jelzést használunk, ezért csúcsforgalomban is hamar a helyszínre érkezünk.

Ügyeletesünk azért kérdez ki minden telefonálót, hogy a konkrét dugulás elhárításához legjobban felszerelt autót és szakembert küldhesse.

Duguláskor nem mindegy a “mikor”, és nem mindegy a “hogyan” sem.

Ha a leggyorsabb megoldást rendeli meg, akkor lehet, hogy a legközelebbi szakember elképzelhető, hogy valamivel lassúbb lesz a legjobbnál, aki éppen most még egy dugulást hárít el.

Miután nem lehet tudni, hogy egy-egy dugulás egy-két perces vagy több órás, ilyenkor nem lehet percre pontosan kiszámítani, hogy mikorra ér ki a szerelő.

Duguláselhárítás gyorsszolgálatot biztosítunk Budapesten és környékén.

Vállalunk Budapest kerületeiben mindenféle dugulás elhárítást, lefolyó tisztítást, csatorna tisztítást, csatorna kamerázást, szivattyúzást. Minden kerületben vannak szakembereink, akik gyorsan a helyszínre érnek.

Gyorsan megszüntetjük a makacs dugulásokat, rejtett költségek nélkül, megfizethető áron, garanciával, akciókkal, visszatérő ügyfélnek külön kedvezményekkel.

Napi 24 órában 7 jól felszerelt duguláselhárítás szervizautónk várja az Ön hívását.

Munkatársaink jól képzett duguláselhárító szakemberek, akik el vannak látva professzionális gépekkel (Rothenberger, Ridgid) és beépíthető tartalék-alkatrészekkel.

Duguláselhárítás garanciaHa telefonál, a legközelebbi szerelő öt percen belül visszahívja Önt, tájékozódik a hiba jellegéről, előre közli a várható árat, amit a munkalapon is rögzít, és lehetőség szerint azonnal indul.


Áraink korrekt, reális, átlagos gyorsszolgálati árak.
Egy-két óra alatt elhárítjuk adugulást, megjavítjuk az elromlott dolgokat. Méltányos és megfizethető összeget számítunk fel. A munkaterületet tisztába tesszük, mielőtt elhagyjuk. Elvégzett munkánkra garanciát vállalunk. 

Lehet, hogy Önnek további kételyei, kérdései vannak. A gyakran felmerülő kérdésekreitt talál válaszokat