Garancia

GARANCIÁT VÁLLALUNK

garanciaHivatalosan – törvény szerint – duguláselhárításra nincs garancia. Csatornatisztításra se jár garancia, mert ez nem egy klasszikus hibajavítás. Itt nincs alkatrészcsere, nincs lefolyó- vagy csatornaátépítés. Csupán a meglévő lefolyóban, csatornarendszerben megszüntetjük a dugulást, felhígítjuk, eltoljuk a feltornyosult szennyeződést, kitisztítjuk a rendszert, ami csúcsrajáratással és csatornakamerával megbízhatóan ellenőrizhető.

A duguláselhárítás, csatornatisztítás olyan, mint a takarítás. Újból bepiszkolódhat. Ha ugyanazt a hibát követi el a használója, ismét eldugul. Ha törés, repedés az okozója, elöregedés miatti kitüremkedés az ismétlődő hiba oka, arról nem a duguláselhárító tehet.

Ezért a törvény nem ad garanciát sem a takarításra, sem a dugulásra, egyik sem számít javításnak.

Nálunk mégis van minden megrendelő számára duguláselhárítás garancia, ami egy hét, azaz 168 óra. Azért ennyi, mert nagyvonalúak vagyunk. Mert tudjuk, hogy mi csak kiváló munkát adunk át.

És mennyi a duguláselhárítás ára?

A duguláselhárítás ára nálunk olyan, hogy Ön is elégedett legyen, és mi is.

Vállalunk Budapest kerületeiben mindenféle dugulás elhárítást, lefolyó tisztítást, csatorna tisztítást, csatorna kamerázást, szivattyúzást. Minden kerületben vannak szakembereink, akik gyorsan a helyszínre érnek.

Gyorsan megszüntetjük a makacs dugulásokat, rejtett költségek nélkül, megfizethető áron, garanciával, akciókkal, visszatérő ügyfélnek külön kedvezményekkel.

Napi 24 órában 7 jól felszerelt duguláselhárítás szervizautónk várja az Ön hívását.

Munkatársaink jól képzett duguláselhárító szakemberek, akik el vannak látva professzionális gépekkel (Rothenberger, Ridgid) és beépíthető tartalék-alkatrészekkel.

Duguláselhárítás garanciaHa telefonál, a legközelebbi szerelő öt percen belül visszahívja Önt, tájékozódik a hiba jellegéről, előre közli, mennyi lesz a duguláselhárítás ára, amit a munkalapon is rögzít, és lehetőség szerint azonnal indul.


Áraink korrekt, reális, átlagos gyorsszolgálati árak.
Egy-két óra alatt elhárítjuk adugulást, megjavítjuk az elromlott dolgokat. Nálunk méltányos és megfizethető összeg lesz a duguláselhárítás ára. A munkaterületet tisztába tesszük, mielőtt elhagyjuk. Elvégzett munkáinkra duguláselhárítás garanciát vállalunk. 

Lehet, hogy Önnek további kételyei, kérdései vannak. A gyakran felmerülő kérdésekreitt talál válaszokat