Duguláselhárítás Budapest XII. kerület

Eldugult a vízelvezető rendszer az Ön XII. kerületi lakásában, vagy a munkahelyén, a társasházban, az üzemben, telephelyen, üzletben, hivatalban, intézményben? Esetleg elöntötte a víz a pincét vagy az udvart?

Mit lehet ilyenkor tenni? Azonnal duguláselhárító, csatornatisztító vagy szivattyúzó szakembert kell hívni. De található-e megbízható, jó duguláselhárító gyorsszolgálat a XII. kerületben?

Hívja ügyeletünket bizalommal!
Van duguláselhárító szakemberünk az Ön
 közelében.

Éjjel-nappal hívható duguláslehárító szolgálatunk a XII. kerület – Budakeszi, Csillebérc, Farkasrét, Istenhegy, Jánoshegy, Kissvábhegy, Kútvölgy, Mártonhegy, Németvölgy, Orbánhegy, Sashegy, Svábhegy, Széchenyihegy, Virányos, Zugliget  – egész területén rendelkezésre áll.

Duguláselhárítás Budaepest XII. kerületében

Tiszta Víz Gyorsszolgálat
Budapest XII. kerület

Tiszta Víz Kft. logó

mobiltelefon-ikon-150x150Hívja duguláselhárítás ügyeletünket!
+36 30/5 200 600
Azonnal indulunk…

Miben tudunk segíteni?

Duguláselhárítás, lefolyótisztítás, WC, mosogató, kézmosó, fürdőkád dugulásának elhárítása, padlóösszefolyó és zuhanylefolyó tisztítása, csatornamosás, szennyvízaknák tisztítása, kanálisok, esővezetékek és esőcsatornák tisztítása, vízszivattyúzás, csatornakamerázás, Womás csatornamosás.

Hol vállalunk lefolyó- és csatornatisztítást, duguláselhárítást, szivattyúzást?

Lakásokban, családi házakban, társasházakban, állami intézményekben, kereskedelmi létesítményekben, vendéglátó egységekben, irodákban, kórházakban, üzemekben, gyárakban és hasonló helyeken.

Mit kínálunk Önnek?

 • több évtizedes szakmai tapasztalatunkat
 • előre megbeszélt fix árat
 • gyors, pontos megjelenést
 • szakszerű és gondos munkavégzést
 • tisztán hátrahagyott munkaterületet
 • biztosítók által elfogadott számlát
 • garanciát az elvégzett munkára
 • kellő diszkréciót
 • visszatérő ügyfeleknek külön kedvezményt

Mi az, ami nálunk nincs?

 • nincs késlekedés
 • nincs rejtett költség
 • nincs ilyen-olyan felár
 • nincs óradíj, folyóméterdíj
 • nincs fal- vagy burkolatbontás
 • nem hagyunk koszt magunk után

Hívhat minket, ha eldugult a WC, mosdó, zuhanyzó, kádlefolyó, padlóösszefolyó,  a konyhai mosogató, vagy az esőcsatorna, akna, eresz, medence, szökőkút, vízelvezető kanális, vagy ha elöntötte a pincét a víz!

Lakossági, céges és közületi hívásra is a telefonhívás után azonnal indul a legközelebbi szervizkocsink. Hozzáértő szakembereink megoldják a dugulás elhárítását, méghozzá megfizethető áron, garanciával. 

dugulaselharitas-0-24-banner
Duguláselhárítás ügyeletünk éjjel-nappal:
30/52 00 600

Gyorsszolgálatunk a következőket vállalja a XII. kerületben: 

duguláselhárítás, csatornatisztítás, csatornakamerázás, csatornamosás, szivattyúzás

 


Bővebben

Dugulás bármilyen épületben bármikor bekövetkezhet. A víz- és csatornarendszer ugyanis elég bonyolult szerkezet egy épület, lakás, de akár csak egy fürdőszoba esetében is…

fürdőszoba-wc-dugulás-elhárítása

…nem is beszélve a talajba fektetett vízelvezető csatornákról. Azok is eldugulhatnak.

fagyöker-a-csatornában-dugulás-elhárítása

A dugulás rendszerint kárt okoz

Csökkenthető, illetve megszüntethető a baj, ha rögtön duguláselhárító gyorsszolgálatra bízza a megoldását. A makacs dugulásokat házilagos módszerekkel ugyanis nem lehet kielégítően megszüntetni, a dugulás elhárításának halogatása pedig csak növeli a károkat. De ne essen kétségbe! Ránk mindig számíthat.

A legmodernebb gépekkel végzünk szakszerű és gyors duguláselhárítást
Budapesten, a 12. kerületben is.

Wc-duguláselhárítás

Budapest 12. kerületében is van duguláselhárítást végző szakemberünk és szervizkocsink. Hívhatja ügyeletünket, akár éjjel, akár nappal történt a dugulás!

Éjjel-nappali ügyeletünk
Budapest 12. kerület: 06-30/520 0600


A nap 24 órájában 7 jól felszerelt duguláselhárító szervizautónk várja az Ön hívását.

Szakembereink gyorsan megszüntetik a makacs dugulást, rejtett költségek nélkül, megfizethető áron, garanciával, kedvezményakciókkal. Visszatérő ügyfeleinknek külön kedvezményeket is adunk Budapest 12. kerületében.

Munkatársaink felkészült és gyakorlott duguláselhárító szakemberek. El vannak látva profi felszereléssel, gépekkel (Rothenberger, Ridgid) és tartalék-alkatrészekkel.

Rothenberger-duguláselhárítás

Duguláselhárítás ügyeletünk éjjel-nappal
Budapest 12. kerület: 30/520 06 00

Mi történik, ha Ön felhívja ügyeletünket?

Amikor Ön telefonál a központi ügyeletnek, a legközelebbi szerelő öt percen belül visszahívja, tájékozódik a hiba jellegéről, és duguláselhárítás garanciaelőre megmondja a várható árat, amit munkalapon is rögzít, és lehetőség szerint azonnal indul.

Áraink korrekt, reális, átlagos gyorsszolgálati árak. Egy-két óra alatt elhárítjuk a dugulást, helyreállítjuk a víz útját. Méltányos és megfizethető összeget számítunk fel. A munkaterületet tisztába tesszük, mielőtt elhagyjuk. Az elvégzett munkára – bár nem vagyunk rá kötelezve – garanciát vállalunk. 

Lehet, hogy Önnek további kérdései is vannak…

A gyakran felmerülő kérdésekre itt talál válaszokat


HÍVJON MÁST, HA ÖNNEK MINDEGY,
 • hogy milyen gyorsan ér ki a duguláselhárító – pár perc vagy pár óra múlva
 • meddig tart a duguláselhárítás, a szivattyúzás – percekig vagy napokig
 • mekkora rumlit, piszkot hagy maga után a duguláselhárító
 • mennyibe kerül – az óradíjasok sokkal drágábbak és ellenőrizhetetlenek

MINKET HÍVJON, HA FONTOS ÖNNEK, 

 • hogy minél előbb túl legyen az egész problémán, és mielőbb elfelejtse a felfordulást
 • hogy hozzáértő duguláselhárító szakembert, biztonságot, garanciát kapjon, és olyan számlát, szakvéleményt, amit a biztosító is elfogad
 • hogy pillanatok alatt ismét tiszta, rendes legyen a környezete, amilyen a dugulás és annak elhárítása előtt volt
 • hogy csak annyit fizessen, amennyit valóban dolgozott a duguláselhárító

Mi vagyunk Budapest 12. kerületében az Ön duguláselhárító és hibajavító csapata:

Tiszta Viz Kft-logo

Budapest 12. kerület
éjjel-nappal: 30/520 06 00


Nem érdemes halogatni vagy saját kezűleg próbálkozni

Amennyiben eldugult a lefolyó, nem ajánlatos halogatni a dugulás elhárítását, mert napok-hetek múlva a probléma egyre nagyobb lesz, így a duguláselhárítás költsége is nagyobb lehet! Ne kísérletezzen feleslegesen saját kezűleg! A barkácsboltokban kapható olcsó eszközök csupán pénzkidobást eredményeznek, mivel a legritkább esetben segítenek megfelelően. Hívjon inkább minket! Felkészült szakemberekkel gyorsan megoldjuk a problémát, elhárítjuk a hibát, és Ön élvezheti, hogy minden rendben működik!

Reméljük, kellemes élmény lesz Önnek a velünk való telefonos és személyes találkozás. Ígérjük, nagyon figyelünk Önre, a körülményeire, és tiszteletben tartjuk az igényeit. Igyekszünk felülmúlni az elvárásait. Nekünk az Ön lehető legjobb kiszolgálása és elégedettsége a legfontosabb, akkor is, ha tudjuk, hogy ugyanott ugyanattól többé már nem lesz dugulása. Diszkrétek vagyunk, nem pletykálunk, tőlünk csak Ön tudja meg, mi is okozta valójában a dugulást.

Hálásak vagyunk, ha ajánl minket másoknak is. Ezért lesz tartós az ismeretségünk. Büszkék vagyunk minden ügyfélkapcsolatunkra.